Verticale lamellen

Verticale lamallen zijn de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. Ze dragen bij aan de sfeer van de woning. Je kan bij Beka raamdecoratie kiezen tussen verschillende materialen zoals aluminium, PVC en textiel.   

Verticale lamellen zijn de perfecte zonwering en houden ongewenste blikken en de kou buitenshuis. Ook deze zijn toepasbaar in trapeze-, toog- en erkeruitvoering.

                                                

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen komen erg mooi tot zijn recht in een strak en industrieel interieur. De lamellen zijn uit te voeren in drie verschillende breedtematen. Als je kiest voor een brede lamel geef jij jouw interieur meer rust. Voor een speelser uiterlijk van je raampartij kies je voor smalle lamellen.

                   

Kunststof lamellen

De kunststof lamellen zijn beschikbaar in vier schillende maten. Lamellen van kunststof hebben een geluiddempende functie, waardoor het rust in je woonkamer of kantoor brengt. Kunststof lamellen zijn net als lamellen van aluminium zeer geschikt voor vochtige ruimtes en zeer gemakkelijk schoon te houden.

Kunststoflamellen zijn brandvertragend, kleurecht en antistatisch.

Voor werk- en kantoorruimtes kan u geperforeerde lamellen kiezen tegen storende lichtreflectie op beeldschermen. Met duo blind maakt u een combinatie van volle en geperforeerde vlakken in één lamel.

Om van uw huis een gezonde leefomgeving te maken, kunt u kiezen voor kunststoflamellen met antibacteriële bescherming. Schimmels en schadelijke bacteriën worden tot voor meer dan 99% geëlimineerd. Kunststoflamellen zijn leverbaar in 52, 70, 89 en 127 mm.


Textiel lamellen

Stoffen lamellen worden geleverd met een bovenzoom inclusief lamelhanger en een onderzoom van 55mm. In de onderzoom wordt een ondergewicht geschoven gekoppeld, al dan niet, aan een witte kunsstofketting.

Beka raamdecoratie kan u textiel lamellen met verschillende doekeigenschappen aanbieden. 

Onze PVC free screen is een materiaal dat zuiver uit polyester vezel bestaat, hierdoor is deze 100% recycleerbaar! 

Deze biedt u:

- Visueel comfort: screen met een warme textiellook

- Optisch comfort: leverbaar in 3 openheidsfactoren 1% 3% en 5%

- Thermisch comfort: werkt energiebesparend in de zomer als in de winter

- Functioneel comfort: niet alleen verkrijgbaar in verticale lamellen ook in rolgordijn

De vele pluspunten van deze "binnen" screen zijn, dat er minder zonne-energie via het doek en het glas naar binnen treed. Ze bieden een hoge UV bescherming, zijn antibacterieel, waterbestendig, brandwerend onderhoudsvriendelijk en bieden een hoge kleurvastheid.
{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x