Rolgordijnen


Vanaf 19/02/2020 t.e.m. 31/03/2020

 - 20 % kortingsactie op rolgordijnen op maat


Daglicht reguleren

Natuurlijk laten we het daglicht graag onze woning binnen. Daglicht heeft immers een positieve invloed op ons humeur. Maar daglicht en licht schitteringen van de zon kunnen natuurlijk ook storend werken, zoals bij het televisiekijken. Rolgordijnen zijn een perfecte oplossing voor dergelijke problemen. Daarnaast zijn rolgordijnen ook echte sfeermakers. Je hebt een ruime keuze uit stoffen en kleuren. Wil je geen ontsierende boor- en schroefgaten? Met een Smartfit frame kan het gordijn eenvoudig op het kozijn geklikt worden.

Beka raamdecoratie kan deze standaard, met montageprofiel of met een cassette rond of vierkant aanbieden.

Cassette rolgordijnen zijn wat luxer qua uitstraling dan standaard rolgordijnen omdat de doekrol netjes weggewerkt is in een omkasting (de cassette). Ze kunnen eventueel gecombineerd worden met geleideprofielen waarmee het doek netjes strak langs het raam geleid kan worden.

De keuze aan rolgordijn stoffen is groot. Waar je het beste voor kiest, hangt af van de functie die het rolgordijn moet hebben. Is het rolgordijn vooral als decoratie bedoeld of om de inkijk te beperken, dan kun je overwegen om een transparante of semi-transparante stof te nemen. Wil je een rolgordijn dat het zonlicht goed tegen houdt, dan kies je het beste voor een verduisterende stof.Beka raamdecoratie kan u ook een "binnen" screen aanbieden

Onze PVC free screen is een materiaal dat zuiver uit polyester vezel bestaat, hierdoor is deze 100% recycleerbaar! 

Deze biedt u:

- Visueel comfort: screen met een warme textiellook

- Optisch comfort: leverbaar in 3 openheidsfactoren 1% 3% en 5%

- Thermisch comfort: werkt energiebesparend in de zomer als in de winter

- Functioneel comfort: niet alleen verkrijgbaar in rolgordijn ook in verticale lamellen.

De vele pluspunten van deze "binnen" screen zijn, dat er minder zonne-energie via het doek en het glas naar binnen treed. Ze bieden een hoge UV bescherming, zijn antibacterieel, waterbestendig, brandwerend onderhoudsvriendelijk en bieden een hoge kleurvastheid.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x