Plisségordijnen

Plisségordijnen worden door hun elegante uitstraling ook veel gebruikt als raamdecoratie. De geplooide stof van plisségordijnen heeft een luxe en karakteristieke uitstraling. De vouwen in de stof zorgen voor een bijzondere lichtinval. U kunt kiezen uit veel verschillende kleuren en stoffen, zodat u uw plisségordijnen kunt toevoegen aan elk interieur. Met plisségordijnen heeft u dus een zonwering en mooie raamdecoratie in één.

Beka raamdecoratie maakt een onderscheid tussen standaard plisséstof en een honingraatplisséstof. Standaard plisséstoffen bestaan uit één laag geplisseerde stof. Honingraatstoffen bestaan uit twee lagen gevouwen stof in een honingraatstructuur. Tussen de dubbele stoflaag wordt lucht vastgehouden, waardoor honingraatplissés een betere isolerende waarde hebben dan standaard plissés. Daarnaast verminderd de dubbele stof de zichtbaarheid van koordjes.

Doordat de plissé aan de bovenkant naar beneden kunnen worden geschoven (top-down), kun jij gemakkelijk de mate van inkijk bepalen. Daarnaast is het grote voordeel van plissés dat ze in bijna elke situatie toepasbaar zijn. Zo laten draai-kiepramen en koepels zich ook gemakkelijk bekleden.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x