Jaloezieën in hout of aluminium

De alom bekende jaloezieën zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Het is nog steeds een ongeëvenaard product, als het gaat over lichtregeling.                    

Door het tuimelen van de lamellen kan men zelf de (zon)lichtinval bepalen. Ook de privacy is op deze manier goed te regelen. Bij Beka raamdecoratie hebt u de keuze uit aluminium of houten jaloezieën. Ze zijn ook toepasbaar bij schuine vensters.

Aluminium jaloezieën                    

Aluminium jaloezieën lenen zich voor iedere ruimte in jouw woning. Indien gesloten, weerkaatst het aluminium de zon en weert het de warmte zodat het binnen heerlijk koel en donker blijft. Indien geopend zorgt de lichtweerkaatsing voor natuurlijk licht in huis en daardoor een warmer gevoel. Kortom: altijd genieten van aangename temperaturen!

                   

Hout          

Of je nu een industriële of landelijke woonstijl hebt, hout werkt altijd. Houten jaloezieën geven jouw interieur karakter. Als je van hout houdt, dan houd je van de natuur. Wij ook! Onze houten jaloezieën worden gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Waar wacht je nog op?

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x